Інформаційна безпека Урок 4

Завдання.

У коментарях дайте відповідь на питання:

Чи згодні ви з твердженням, що ненавмисні штучні загрози можуть завдати більшої шкоди, ніж навмисні? Відповідь аргументуйте.

8 comments on “Інформаційна безпека Урок 4

  1. Ні , я не згоден з цим твердженням. На мою думку ненавмисні -принесуть усе ж таки менше шкоди ніж навмисні. Усе ж таки фізичне знищення ,вербування розкрадання інформації принесе більше шкоди ніж ненавмисне псування інформаційних носіїв та інше.

    Вподобано 1 особа

  2. Ненавмисні штучні загрози не можуть завдати більшої шкоди, ніж навмисні. Навмисні загрози завжди спрямовані і мають чітку ціль, яку в більшості випадків досягають. Ненавмисні загрози ж шкодять, в більшості випадків, тому хто їх викликав і не становлять загрози для інших. Також ненавмисні загрози в більшості випадків виправляються, а навмисні, зазвичай, наносять невиправну шкоду.

    Вподобано 2 people

  3. Я не погоджуюся з тим твердженням що ненавмисні штучні загрози можуть принести більше шкоди ніж навмисніні, оскількі навмисні спрямована на ураження ключових елементів і загалом в кінцевому результаті насосять набагато більше шкоди ніж не навмисні.

    Вподобано 1 особа

  4. Ні не згоден бо помилка не мже атакувати одразу всі сфери (вимкнути їх).Приклад атомні елкектростанції помилка на яких спричиняє збій чи аварію. А вірус який на приклад вимикає електропостачання на певній території а отже задає більшої шкоди як ненавмисна помилка.

    Вподобано 1 особа

  5. Згоден тому що одна маленька помилка людини може призвести до серйозних наслідків. Наприклад той самий випадок з теслою коли помилка програміста який відповідав за автопілот допустив помилку і це призвело до численних аварій.

    Вподобано 1 особа

  6. Так,ненавмисні помилки здебільшого стаються через неуважність або безвідповідальність до справи.Найгірше коли це стається в інженерії(в проєктуванні різних споруд,мостів).Також помилки в інформації можуть призвести до поганих наслідків,наприклад неправдива інформація,яка може призвести до неправильних тверджень,розрахунків і т.д.
    Ненавмисні помилки можуть знайти не відразу,здебільшого людина думає те що вона зробила все вірно і помилка може бути виявлена вже в ході роботи і куди гірше в результаті.

    Вподобано 1 особа

  7. На мою думку більш небезпечнішими є навмисні загрози. Адже коли загроза зроблена ненавмисно, її можна виправити, а коли навмисно зробити це набагато важче. Коли роблять навмисні загрози, роблять це свідомо та повністю обдумано, тобто повністю передбачають загрозу та намагаються зробити її якнайбільше небезпечною. А ненавмисні здебільшого незначні, або легковиправні. Тому навмисні загрози є небезпечнішими, ніж ненавмисні.

    Вподобано 1 особа

  8. Не можу сказати, що я погоджуюсь з цим твердженням, але все ж таки трапляються випадки, коли ненавмисні штучні загрози завдають більшої шкоди, ніж навмисні.

    Вподобано 1 особа

Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.